Riktiga knasdagar

Igår var det en sådan uschdag när det mesta bara blir knas och dubbelknas! Det var humörsvängningar som heter duga, skavsår, bajs vid totalt fel tillfälle, punktering på vagnen, helt själva, rutiner som ofrivilligt rubbades, mens, regn, nattningen gick inge vidare bra, ryggvärk, trots till tusen, en envis hund, halsbränna, fick inget av det nödvändiga gjort osv… En sådan där dag när man bara blir helt totalt utmattad med tårar som rinner nedför kinderna och man önskar att ens sambo inte jobbade så förbaskat dumma tider. Jag ville bara ringa och säga "snälla, kom hem" men jag vet att det var och är en omöjlighet så det var bara att bita ihop. Så även idag men i natt när han kommer hem så är han ledig 1 vecka, underbart!
Imorse vaknade Isabella och var på ett strålande humör och började morgonen med att hoppa i sängen. Men imorse tänkte jag aldrig att idag blir det nog en bra dag för hon vaknade nämligen på lika strålande humör igår 🙂 Dagen idag har även den varit lite sisådär hittills, mina små sammarbetar tyvärr inte på promenaderna, Tjorven har ont i magen, jag har en fruktansvärd huvudvärk, jag har inte kunnat packa inför Göteborgsresan imorgon och jag får ingen ordning på punkteringen. Jag får inte ur innerslangen och jag fattar ingenting. Jag vill bara ha vagnen med oss till Göteborg imorgon och slippa att ta resesulkyn som jag avskyr som pesten.
Nu är det packning som gäller ikväll och klura ut hur jag ska kunna fixa punkteringen!
Hoppas ni har en bra onsdag!


Två tappra gladskitar som lekte sig igenom en regnskur igår. Men när nästa skur kom gav vi vuxna upp.
Kortet är taget mellan skurarna när dom gungade på gungbrädan. Isabella tyckte att det var lite läskigt och ville helst sitta på samma sida som Elis och gunga.

Min älskade unge i lekparken här på baksidan idag

Självklart är stövlarna på…och hon ser knappt något under hatten men nåde dig om du viker upp kanten!! HaHa!! Detta är en bestämd liten dam!

Isabella har sin tröja med "Sorven" på sig idag & hon är så nöjd!


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *