Vi är nere hos mormor

Imorse åkte jag, Isabella och Tjorven ner till min mamma. G jobbar hela helgen så vi tänkte stanna här och åka hem måndagförmiddag istället för imorgon för att slippa dom förbaskade söndagsköerna!
Idag har vi promenerat, blåst såpbubblor, badat, fikat hos gammelmormor, busat och myst. Nu ikväll efter ett åskväder var jag iväg till min moster och vi plockade fläderblommor i hennes trädgård som jag ska göra saft på. Efter det tog jag, moster, min kusin och henne kille en skön långpromenad. Mamma tog hand om nattningen och den gick kanon för dom här.
Imogon ska jag och moster åka och plocka jordgubbar om det finns några kvar och sedan blir det även middag hos gammelmormor.
Hoppas ni ahr en bra helg allesammans!


Busungen kör en polisbil hos mormor

Isabella slappar

Isabella kikar nyfiket i mormors vattenkanna
Isabella sitter på lilla poolkanten och öser vatten

Isabella sitter ute och läser en bok

                                                                      Isabella jagar såpbubblor

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.