Min måndag

Idag är det min måndag kan man säga. Jag ska iväg in till stan och möta upp Sara och vi ska shoppa, äta lunch och snacka en massa skit! Härligt! Skönt att bara få vara Anna och skönt att få äta lunch i lugn och ro. Det är man ju inte direkt bortskämd med.
Isabella har nu börjat sova väldigt bra igen, hon lägger sig vid sju, kommer in till oss vid runt fyratiden, vaknar klockan sju och sedan ligger vi och myser till halv åtta. Typiskt nog så ska vi iväg på en liten semestertripp igen på onsdag vilket säkert kommer röra till våra sovrutiner igen! Men men har man semester så har man…
Nu ska jag göra mig i ordning och hålla tummarna för min mamma som opererar sin hand idag.
Hoppas ni får en bra start på veckan!


Isabella slappar några sekunder framför TV.n på morgonen innan hon kör på i 180 igen 🙂

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.