Vår helg!

I helgen har vi varit nere hos Isabellas mormor och myst. I fredags åkte vi och snussade bebis hos Carro. Nova och Isabella lekte för fullt. Tyvärr så blev Isabella jätte snorig under fredagen så det är väl tur att hon inte ska börja på dagis förrän på torsdag så hon hinner snora färdigt. På kvällen var jag iväg på en mycket trevlig kräftskiva, det är ju alltid gott med skaldjur om ni frågar mig. I lördags kom gammelmormor över och hjälpte till med att sy fast namnlappar i Isabellas alla kläder inför dagis. Det var guld värt med hjälpen från mamma och mormor! I dag har vi varit en sväng till lekparken innan lunch och sedan åkte vi hem till oss igen. I kväll har vi mys med pappa G eftersom vi inte träffat honom sedan i torsdags. I morgon börjar Tjorven inskolning på sitt dagis. Klockan 8 ska vi lämna henne och jag har ingen aning hur vi tröttmössor ska orka upp HaHa! Måste man så går det ju!
Hoppas ni också har haft en bra helg!


Isabella & Nova tog en äppelpaus i soffan

Sötnosen Neo


Mormor har äntligen fått tillbaka sin gräsmatta!


Isabella är ute med en gosehund under armen och dragtaxen efter sig i snöre

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.