Torsdag

Idag har jag jobbat över till klockan 17.00. Tiden sprang iväg eftersom jag hade massor att göra så det var inte så hemskt. Dessutom fick min ena kollega världens godaste tårta idag då hon ska byta tjänst från och med måndag, så det var ju också dagens räddning. Mums! När jag kom hemcyklandes var mina älsklingar ute i lekparken och busade alla tre. Det var ju verkligen kanonväder ute idag med sol och varmt så vi blev ute ganska länge trots att jag inte ätit middag men jag hade ju ätit så mycket tårta så jag var ju inte särskillt hungrig 🙂 Idag har jag bokat en lokal för Isabellas 2 års kalas och det känns jätte kul att det blir av. Så nu är det dags för kalasplanering och det är ju något som jag tycker är superduper-roligt! Åhh jag har en massa idéer! Hoppas ni har haft en bra torsdag!

 

Mycket spring i dom små benen idag. Hade bara den sämre kameran

på mig idag så det blev inte så lyckade bilder tyvärr men här är dagens Isabella!

 

 

 

Kram å Hej

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.