En bra start på måndagen

 

I morse bjöds det på nybakat bröd här vid frukostbordet, en riktigt bra start på måndagen. Varför gör man inte det oftare?? Så hilma gott med nybakat bröd på morgonen. Ett jätte smidigt recept där man gör deg och bullar kvällen innan och sedan på morgonan behöver man bara köra in och grädda dom i ugnen! Mums!
Idag har det varit full rulle på jobbet och jag hade lovat för att jobba över vilket jag ångrade starkt när klockan slog 14. Det är då jag brukar packa ihop och gå hem annars men nu var det bara att köra på i 3 timmar till…
Isabella och G har varit lediga idag och dom har varit iväg till badhuset och badat på förmiddagen. Isabella älskar ju att bada så dom hade det jätte kul såklart! Sedan har dom busat och myst resten utav dagen. När jag kom hem stod en smarrig köttgryta med mandelpotatispuré klar på middagsbordet vilket kändes väldigt bortskämt! Efter middagen tog vi en tur bort till tebutiken i Aspudden som tyvärr hade stängt på måndagar men det blev ett besök på biblioteket istället.
Ikväll är det soffmys och film som gäller, jag är super duper trött!

Isabella målade lite i sin nalle phu-pysselbok innan läggdags i kväll

 

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.