En stökig natt, en riktig skitdag men en underbar kväll…

Jag önskar att jag var en sådan där människa som är lugn som en filbunke och inte stressar upp sig när saker går åt helsinki… Typ ja ja nu blev det så här och jag kommer att komma försent “men vad gör det om hundra år när allting kommer kring”

Natten var stökig för Isabella sov jätte oroligt av någon okänd anledning och sedan vid klockan 4.15 tyckte hon att vi nog kunde kliva upp. Det tyckte inte riktigt jag och vid 5 fixade jag lite välling men fick inte i hennes så mycket. Vid halv 6 somnade hon och den morgontrötta mamman snoozade en halvtimme från 6.15. Jag gick upp och fixade allt och Isabella fick sova så länge det bara gick. Skönt nog så var vi helt efter planeringen men då startade inte bilfan!!! Efter många försök fick jag lov att ge upp och rusa tillbaka hem med Isabella för att ta cykeln i stället. Men självklart så har G lagt barnsadeln till cykeln nere i källarförrådet i hans 1.85 höjd och jag med mina 1.58 ½ hade vissa svårigheter att få ner den. När allt äntligen är i ordning måste jag rusa in med cykelkorgen då den gått sönder och då kan ju inte Isabella sitta kvar på cykeln eftersom den kan välta…Självklart kom jag ju 10 min försent till jobbet och denna vecka är det ont om personal eftersom det är höstlov men Eva hade det lugnt som tur var när jag äntligen kom dit! På eftermiddagen skulle jag gå tidigare för ett läkarbesök men glömde bort tiden, eftersom jag ändå måste cykla förbi hemma när jag ska till tbanan så stannade jag till vid bilen i hopp om att den skulle starta (eftersom den bara har krånglat på morgonen tidigare) men nä det var bara att hojja snabbt till tbanan där jag stressar in i kiosken för att köpa en ny remsa, missar under tiden ett tåg och när jag kommer ut sitter ingen i kuren så jag hade inte behövt köa för en remsa…När jag kommer tillbaka till Telefonplan för att ta cykeln blev jag överlycklig för att ingen snott barnsadeln från cykeln men i stället krånglar spännet när jag ska sätta matkassen i stolen och jag bryter min tumnagel så där långt ner som gör så förbaskat ont. Människor står i vägen och när jag kommer till dagis är det rörigt för det är väl 3 mormorar som ska hämta samtidigt. När Isabella och jag kommer ut till cykeln började jag blöda näsblod (brukar aldrig hända mig) och det bara forsade. När vi väl kom hem bestämde vi oss för att inte gå ut något mer, vi mös i soffan, lagade middag tillsammans och efter maten hjälpte Isabella mig att diska bort diskberget à la mount everest (har insett nu när G är borta mer än vanligt att det nog faktiskt är han som brukar sköta disken, skönt att han kommer hem i natt) Isabella är jätte duktig på att hjälpa till med disken. I kväll efter en stund vid Bolibompa så hoppade vi ner i ett skumbad tillsammans, det blev jätte mycket skum och vi gjorde tomteskägg och annat bus med skummet. Skönt att dagen slutade så bra! Det var dagen i stora drag , jag tycker att det räcker så för er… 🙂

I morgon ska Isabella ha kalas på dagis så jag köpte glasspinnar i dag och lämnade där, vi kom överens på föräldramötet senast om att det blir bra med glasspinnar åt barnen vid födelsedagar.
Förresten när jag ändå var på vårdcentralen i dag så gick jag förbi vaccineringen och tog sprutan mot svininfluensan så nu är det gjort och jag slipper hålla på och vela fram och tillbaka mer om jag ska ta den eller inte…Men aj vad ont det gör i armen nu efteråt! Ska ni ta sprutan??
Hoppas er dag varit bra, i morgon är det äntligen fredag och helg!

Min lilla hjälpreda

Isabella i skumbadetKram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published.