Liljeholmens nya galleria

I dag öppnar äntligen Liljeholmens nya galleria! Jippie! Det ser ut att öppna många bra butiker där så det kanske blir nya stamstället. Saknade dock lite mer skobutiker, men man kan ju inte få allt…Perfekt för en annan som dessutom bara kan promenera dit om man skulle vilja! Nära och bra sånt gillar jag!
Det är skönt att det äntligen kanske blir lite ordning där vid Liljeholmen för det har varit så otroligt jobbigt under bygget med att ta sig till vårdcentralen, Bvc, öppna förskolan mm.
Så ett tips till er alla, har ni inget annat för er idag så ta en tur till Liljeholmen, dom har en massa olika öppningserbjudanden. Själv kanske jag hinner med ett besök efter jobbet annars får jag hålla mig och se den nya gallerian nästa vecka i stället!

Nu ska jag ha utvecklingssamtal med chefen…wish me goodluck!

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.