Klippa håret

I dag efter jobb och dagis åkte vi ner till Jennie och lagade lite middag tillsammans. Efter maten försökte Jennie klippa Isabella och det gick väl sisådär. Jennie eller “Nennie” som Isabella säger, är lite av Isabellas favorit så hon lät Jennie klippa topparna och lite på luggen men med lite protester. Isabella skulle sitta på stolen framför “Musses klubbhus” och ha en skål med glass i knät. Det kanske inte var den bästa arbetsställningen för Jennie men hon passade på att klippa när hon kunde. Tack snälla Jennie!! En mer frisyrklippning får vi nog vänta med ett tag…Vi är glada för det lilla eftersom det i torsdags på salongen inte gick överhuvudtaget.
Ungtrollet har ju haft hårspänne-tvång i luggen tills hon lät någon klippa henne. Men hon är ju smart vår lilla dam (brås definitivt på mor sin) för under helgen har hon lyckats slarva bort och gömt sina hårspännen så i morse när vi skulle till dagis hittade vi inget!!! Jädra unge!! 🙂 I dag köpte jag några nya i fall att hon skulle totalvägra att klippa sig igen men nu verkar hon vilja ha hårspänne. Kanske beror det på att jag köpte spännen med kissekatter på…
Hoppas er måndag varit bra!

Det är så mumsigt med glass att man tom kan glömma bort vad som händer där bak för en liten stund 🙂

Kram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published.