Äntligen fredag & helg!

Har legat sjuk i veckan, usch och fy! Men idag orkade jag ta mig in till jobbet en stund för att jobba undan lite. Skönt och uppiggande att få träffa sina kollegor en stund också. Ännu bättre att en kollega bjöd på mumsig prinsesstårta. Kanske inte det smartaste av mig att tårta skulle vara det första att stoppa i mig efter att ha levt på blåbärssoppa efter att inte fått behålla maten men men gott var det och jag mår prima liv! 🙂

På dagis i eftermiddag hämtade jag världens gladaste tjej! Underbart! Men hon såg ut att ha varit i slagsmål då hon tydligen blött näsblod i dag. Hon har ju fått nässpray några kvällar då hon varit snorig ett tag och då kan ju slemhinnorna bli lite känsliga.

I morgon ska vi åka på 1 årskalas och det ska bli superkul. Det är Isabellas yngsta kusin Alina som fyller i dag. Hua vad tiden går fort…

Önskar er alla en trevlig helg!

Isabella stod i eftermiddags & tittade längtande ut på den igensnöade lekparken
Diska lite
Isabella dukar fram fika till mig och dockorna
Hon bjöd på en massa mumsigt! 🙂

Join the Conversation

6 Comments

 1. Hej,

  Vilka fina bullar och kakor :-). Var har du hittat dom någonstans?

  Trevlig helg!

  Kram,
  Cia

 2. Vad skönt att du mår bra.! Var nog menat att du skulle till jobbet, för missa en sån god tårta vill msn inte..;) Hopas ni får det bra i Linköping på kalas, och att ni får en toppen helg!! Massa kramar..från mej.

 3. Så coolt med tvättmaskin i köket!
  Vad fin hon är i snickarbrallor!
  Såg att du hade en massa grönt i fönstret, hur lyckas du med växter, mina bara döör, tips tack!

 4. Cia: Tack! Kakorna och bullarna är bla från “Oskar & Ellen”s picknickkorg som jag verkligen kan rekommendera. Isabella älskar att leka med dom. Bullarna och donuts är från “Bombadill”
  Hoppas du också fick en bra helg!

  Ebbas mamma: Nä usch jag är så less på att vara sjuk hela tiden nu!! Tack, hoppas ni också fick en bra helg!

  Anna: Tack, ja tårta vill man ju inte missa haha!!

  Johanna: Ja vi är lite sydeuropeiska och har tvättmaskin i köket 🙂 Enda platsen och det är skönt med en egen.
  Tack!
  Ärligt talat så har jag ingen som helst aning om hur jag gör..men jag är lika duktig på att ta dö på blommor kan jag tala om 🙂

  Kram kram

 5. Hej igen,

  Tack för tipsen. Var inne på “Oskar & Ellen”s hemsida och dom hade verkligen massa fina saker.

  Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *