Stranden nästa…

Isabella är nog trött på snön och vill till stranden för i dag när vi kollade efter hennes badbyxor (vi tänkte ta oss till badhuset i helgen) så satte hon på sig sina strandkläder, solhatt och hämtade sin hink och spade 🙂 Knasunge! Hon kände sig nog redo för en sista minuten-resa och ärligt talat så även fast jag gillar snön så tror jag att jag mer än gärna hänger med! Det snöade nästan hela dagen igår och det fortsatte halva dagen i dag och det är ju kul för alla barn som ska ha sportlov snart men sen får våren gärna komma.
Isabella hade växt ur sina badbyxor så vi måste inhandla ett par nya om det ska bli bad av i badhuset i helgen.

Join the Conversation

5 Comments

 1. Håller på Isabella hänger också gärna med på en sista minuten resa! Till varmare länder så man kan bada och ha det skönt! Och äta massa glass..;P
  Vi har oxå haft snöoväder hela dagen så nu har ja tänt massa ljus här hemma och ska ta mig ett bad..;) Känner man sig lite varmare..;)

  Hoppas ni har en bra kväll, och mår bra! Kramar

 2. Åh får jag också följa med!!!! Får snart bryt på all den här snön 🙁 Snöoväder i morgon ska det bli också, se till att sätta på dig reflexvästen och vinka ordentligt på bussen för i morgon vill du nog inte alls bli stående kvar!

  Kram!

 3. Kom igen allesammans så drar vi i väg på en sista minuten. 2 veckor till får jag flyga 🙂

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *