Vecka 35 idag & besök hos bm

I dag har jag och Isabella varit på besök hos barnmorskan. Isabella var jätte duktig och väldigt intresserad av att se vad barnmorskan/orna hade för sig med mig. Två stycken har känt och klämt men ingen av dom kunde säkert avgöra om bebis vänt sig ner med huvudet igen så det blev ett ultraljud tillslut. Apparaten var ju inte lika bra som på ett rutin ul som man gjorde i vecka 18-20 men trotts suddiga bilder kunde barnmorskorna komma fram till att den busiga lilla bebisen nog ligger rätt. Den har dock inte fixerat sig än men det är inte säkert att den gör förrän vattnet går sa dom.

Alla mina värden var bra också så det var bra. Isabella var överlycklig för att vi åkte tunnelbanan och buss i dag. Jag var väl mindre glad över den saken då jag fick småspringa till nästa busshållplats då den vid Zinken var avstängd pga risk för snöras och något byggarbete. Jag kan inte göra sånt längre för jag får så ont! Dessutom så tog jag bussen som brukar gå upp till entrén till Sös men just denna tur gjorde tydligen inte det så jag fick i sista sekunden slänga ut mig, Isabella och vagnen på busshållplatsen närmast Sös och knata upp för backen i alla fall som jag ville slippa. Vi kom i tid men det var inte mer än så men det gjorde ju också att mitt blodtryck var perfekt idag (har annars superduper lågt)
Tänk att jag redan är i vecka 35, dvs typ 5 veckor kvar….

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Bilden ovanför är en av dom som vi tog i studion för några veckor sedan. Jag får ju ofta lite gliringar om att jag syns för lite här och inte bjuder så mycket på mig själv. Den som inte tycker att jag bjuder på mig själv nu den får en fet smäll ha ha!!! 🙂

Join the Conversation

6 Comments

  1. Vad vacker du är på bilden! Den är verkligen jättefin, min fina bästa Andersson..:) Vad skönt att allt gick bra!Hoppas ni får en mysig kväll tillsammans! Jag ligger på soffan och vilar, har bett Alexander köpa något gott till mej så ligger nyfiken och väntar vad det kan vara..:)

    Kan väl höras imorgon? Kramar!!

  2. vad vacker du är och så fin mage.spännande att följa er här på bloggen,hoppas att ni alla mår bra.kram/heidi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *