Vecka 37

Ja denna vecka går vi in i vecka 37 och jag ser på nedräkningen här till vänster att det bara är 19 dagar kvar nu…. Ojojoj!! Spännande!
På gravid.se kan man läsa att från denna vecka så betraktar man bebisen som fullgånget och är redo till sin resa utanför livmodern. Får man värkar nu i denna vecka så försöker man inte hindra att förlossningen sätter i gång.

I kväll har jag varit på vattengympa och det var skönt. I eftermiddags kom Isabellas mormor och gammelmormor på besök. Gammelmormor hade med sig namnade kläder och hon hade bakat jätte gott bröd och gjort köttbullar till oss. Tack snälla!!

G kom hem tidigt i dag och nu har vi suttit och planerat för att ev lägga golv i vardagsrummet i helgen. Vi har fått erbjudande av snälla Stefan att hjälpa till så vi hoppas att vi hinner få i hop allt tills dess, det gäller ju att passa på när någon erbjuder sin hjälp.

Imorgon ska jag på utbildning på jobbet samt fortsätta att lära upp min vikarie. Hoppas på att få sova lite bättre i natt, Isabella hade nämligen ont i magen i natt. Tyvärr verkar hon hosta en hel del nu och har redan gnällt en massa från sitt rum så det ser mörkt ut för en god gottnattsömn.

Hoppas ni haft en bra onsdag!

Join the Conversation

2 Comments

    1. Tack så mycket! 🙂 Näej nu är det verkligen inte långt kvar….

      Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *