Shoppingfynd

I fredags var jag i väg en stund på egna äventyr tillsammans med Sofi. Vi var först på Bruka Designs lagerutförsäljning i Frihamnen. Eftersom vi kom ganska sent 2:a dagen på utförsäljningen så var det ju ganska urplockat men vi gjorde fynd ändå båda två och blev nöjda. Efteråt var vi på Odd Mollys utförsäljning men det var inget kvar av intresse tyvärr så där i från gick vi tomhänta. På vägen hem hämtade jag ut paketet från Babyshop.se som jag klickat hem då jag hade 20% rabatt. Alltid kul när paketen kommer och eftersom jag hade rabatt så räknas det väl som ett fynd??

I lördags åkte jag, mamma och Sofi på 2 stycken loppis, ett i Årsta och ett i Skärholmen. Jag gjorde mitt första inköp av barnkläder på loppis någonsin. Jag är nöjd och kommer definitivt att handla igen.
Tänk att kunna handla så billigt 🙂

Det blev även ett besök på Gigi Kids, jag kunde inte låta bli när vi nu hade parkerat precis utanför. Men jag höll mig faktiskt till att bara handla från reahyllan så det kan man ju också kalla fynd eller hur? 🙂

(Alla bilderna är klickbara)


♥4 st ungsformar  ♥1 rosa filt åt Isabella  ♥1 blå filt åt Oliver  ♥1 vitt kuddfodral  ♥1blå matta åt Oliver  ♥Ett flertal plastskedar inhandlades oxå men syns ej på bilden
Allt för ynka 300 kr 🙂

♥Byxor & body åt Oliver
♥Byxor åt Isabella

♥Regnkläder att ha som ett par extra  ♥Jeans åt Isabella ♥Mysdräkt med Mimmi åt Isabella  ♥Overall åt Oliver till hösten
Allt för ca en 100-lapp, perfekt:)

♥Pussel & spel med Isabellas ena favorit Molly mus

♥Bok

♥Klänning från Mini a Ture som kommer att bli perfekt för Isabella att ha på dom inplanerade kalasen vi ska på nu framöver

♥Klänning från Ej Sikke Lej åt Isabella

♥Gröna byxor från KikKid
♥Blå mysjacka & lila byxor från ej sikke lej åt Oliver

♥Svart kofta med fickor fram från How to kiss a frog åt Oliver som han kommer att kunna ha i höst

♥Byxdress från Mini a Ture åt Isabella

♥Jätte sköna sommarbyxor från Mini a Ture åt Isabella

♥Kortbyxorna från Mini a Ture åt Oliver som jag visade tidigare i veckan

♥Byxor & Bodysuite från ej sikke lej.
Jag älskar detta tryck med dom semestrande ugglorna

♥Snuttefilt med lappar att pilla på från Label

Join the Conversation

5 Comments

  1. Vad mycket fint du shoppat. Jag gillar verkligen byxdressen!! Kan tänka mig att Isabella är lycklig över sin nya finklänning 🙂 Kram

  2. Vad fina saker du hat hittat!!Jättehärliga kläder! Blev lite avundsjuk på mysdressen med Mimi på till Isabella. Hade jag gärna haft själv..;) Den boken är jätterolig så gör prinssesor, varje gång jag sett den tänker jag på Isabella..;)
    Tror oliver kommer bli kanon tuff i sin kofta..;) Jättefin!!

    Hoppas ni har en mysig söndag tillsammans!!Kramar

  3. Fina saker! Både koftan från How to kiss a frog och uggleprintet från Ej sikke lej har Sixten! Vi har precis samma smak har jag märkt. Du har ju dessutom turen att få köpa flickgrejer också. Ha det fint! Kram Signe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *