Vår måndag

I dag har vi varit hos min farmor och farfar och hälsat på, tyvärr var inte farfar hemma så han och Oliver fick inte träffas. Vi fikade och innan vi åkte hem så sprang Isabella runt i trädgården och jag insåg att det vore riktigt nice med en trädgård nu när man har barn… Isabella var jätte intresserad av att titta inne i deras husvagn som ska säljas, jag vet inte hur många gånger som Isabella och farmor gick ut och in ur husvagnen 😉

I kväll har Isabella och jag varit nere i källarförrådet för att leta efter en av mina gamla dockor. Vi hittade inte just den vi letade efter men en annan plus en massa annat roligt. Tråkigt nog fick vi lov att avbryta för mitt finger svullnat upp pga ett inflammerat nagelband. Ajajaj säger jag bara, nu sitter jag med spritomslag och hoppas på att det går över snart!!

Spring i benen

Såg fina gullvivor i farmors trädgård idag

Join the Conversation

2 Comments

  1. Låter som en HÄRLIG dag 🙂 Jag älskar tävlingar, har det från min mamma. När jag var liten skickade hon alltid in på såna som var i tidningar, och på den tiden skickade man ju vykort 😉 Väntar med spänning på din tävling 😀 Ebba älskar sin cykel, det är det första hon vill göra när hon vaknar och när hon kommer hem. Igår frågade hon om hon fick cykla till förskola 😉 (det tar ca 20 min med bil!) Kram på dig…

  2. Låter som en rolig dag tillsammans! Förstår att det är spännande med husvagnar..;) Man måste ju vara säker på hur det ser ut där inne egentligen..;) Vad fina gullvivor…Nu känns det att sommaren är på väg!
    Hoppas ditt nagelband blir bättre!!Skickar krya på dej kramar!
    Förresten var youGERTEN..:P God…
    haha..

    Ha en fin dag!!Kramar på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *