Dom senaste dagarna…

Det är fullt ös med allt man ska försöka att hinna med och tiden rusar som vanligt i väg med raketfart och där av min frånvaro här.

I söndags var vi i Mariefred och hälsade på Michaela med familj som just köpt mysigt radhus. Äntligen har dom flyttat tillbaka till Sverige igen och vi kan ses lite oftare. På kvällen åkte jag och Natalie på Winnerbäckkonsert i Långholmsparken. Rackarns va bra den var och Sophie Zelmani och Laleh som jag gillar spelade också så det blev verkligen en jätte lyckad kväll.

I går begav jag och barnen oss i väg till Junibacken, dit kom även Elis med sin pappa. Barnen lekte och busade en massa såklart, tittade på Pippi-teater och var med på sångstunden. Dom hade gjort om en hel del på Junibacken sedan vi var där senast vilket var jätte kul. Tyvärr var det jätte mycket folk och lite svettigt där inne men de får man ju räkna med en regnig dag på sommaren. När Elis åkt hem så fortsatte Isabella att leka men då med en massa andra barn och jag tycker att det är lika roligt varje gång att se henne leka och prata med andra.

I dag åkte vi och hälsade på Jeanette och Daniel och Isabella fick leka i Mulle Meck parken. Det var en riktigt rolig och fin park som vi garanterat kommer att besöka fler gånger. Isabella åkte linbana som en tok 😉 (Tråkigt nog fick jag inga bra foton där i från) Jeanette körde stenhårt med övertalning om att vi ska flytta till Järvastaden och helt fel skulle det väl inte kännas tror jag 😉 Isabella har nu hela kvällen pratat om Daniel som hon blev helt kär i och sedan om bebisen inne i Jeanettes mage. Isabella är lite osäker på vem som kommer att titta ut men jag tror bergssäkert på att det blir en liten tjej som tittar ut i dagarna. Spännande!

Kan bjuda på några bilder, kameran har tyvärr glömts bort lite.

Elis & Isabella rider på “Lilla Gubben”

Isabellas favorit på junibacken var kassaapparaten

Natalie på Winnerbäck

Skönt nog så lyssnade jag på tips innan och tog på mig mina gummistövlar till konserten. Det kändes väl så där på vägen dit men när man kom fram till leran kändes det som en helt rätt outfit 🙂

En extremt dålig mobilbild på Winnerbäck men vi stod väldigt bra till och även jag (lilla pygmé-Anna) såg hela konserten bra! Gissa om jag var nöjd! 😉

Join the Conversation

2 Comments

  1. ¨Låter som ni haft härliga dagar! Vad roligt att konserten var bra!Och jag ser på bilden att det var nog bra att du tog dina stövlar ändå..;) Vad söta dem är uppe på hästen! Gullungarna!Vet en som kommer bli ledsen när han får höra att isabella fått en ny “kärlek” 😉
    Ha en fin dag..Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *