Det händer en massa

Skrev ett inlägg i morse men det verkar som att det totalt försvunnit ut i cyberrymden…

Mitt i flytten växte Oliver ur sina kläder. Plötsligt slutade byxbenen på vaderna, ibland går det så fort! Oliver bestämde sig också för att resa sig är en kul grej. Inte så praktiskt tid att tycka att det inte är så kul att bara sitta längre. Han är fortfarande som ett plåster på mig men dom övre framtänderna är snart helt ute men det är fler tänder på gång bredvid. Jag tror att han snart är ganska less på majskrokar för det har varit en räddning att få tillfällen att plocka upp kartonger. Han tog några steg i söndags när han höll i mina händer men ärligt talat så tror jag inte att han alls förstod vad han gjorde. Men en vacker dag så släpper det väl bara 😉 Han är väldigt frustrerad över att han inte får till kryptekniken ordentligt, han försöker och han  försöker… Blir förbannad men lyckas ibland hasa sig fram eller bak en liten bit.

I helgen hade vi Anna här från Göteborg. Så mysigt att ha henne här nära och mysa en hel helg. I söndags hade vi lite fikagäster här som firade Isabella, så skönt att äntligen kunna bjuda hem folk till oss!!

I dag har vi fått bilen fixad på verkstaden så nu har vi vinterdäck på så nu kan det komma snö utan att vi blir strandsatta. Efter lunch var jag och Oliver och fikade i Vinterviken med bebiskompisarna och deras mammor, jätte kul att träffa dom igen.

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Det var superduper mysigt att få vara hos er! Har njutat av varje sekund och det tog bra emot att sätta sig på tåget hem. TACK FÖR NI FINNS!
    Tror nog lilleman kryper nästa gång vi ses..! Han är riktigt duktig!
    Om Oliver tröttnar på sina majskrokar är jag den första som vill ha dem..:P

    Massa kramar på er*

  2. Hurra för vinterdäck!! 😀

    Jag hejjar på Oliver från mitt håll här med krypningen. Kan tipsa om att lägga honom på någon matta (typ en sån där från IKEA som Elis har i sitt rum om du minns). Elis hade VÄLDIGT stora problem på parketten i början men när han väl fick in snitsen på mattan, som inte var så hal alltså, då gick det ju bra på parketten också.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *