En regnig söndag

I dag har vi en lugn och skön söndag här hemma. Vi ställde in dagens besök eftersom vi inte mår helt hundra. Ute regnar det för fullt och det gillar vi inte! Jag avskyr verkligen detta väder. Antingen ska det vara en massa snö och kallt eller barmark, inte isgata och slask!
Jag och Oliver är hemma och busar medan dom två övriga är på maxi och veckohandlar. Det skulle inte ha gjorts idag men vi upptäckte att toapappret tydligen är totalslut så det var inte mycket annat att göra än att åka till affären idag. Jag ska väl sätta igång tvättmaskinen men har inte orkat ta tag i det än, jag har heller inte orkat skrämma liv i dammsugaren än men snart får jag nog sätta lite fart.
Hoppas ni har en skön söndag ni med!

Oliver leker för fullt i sitt rum

Join the Conversation

1 Comment

  1. Låter som ni har en kanon söndag! Håller dock med om vädret gillar inte detta hala som blir och regn kan man vara utan! Men det är oxå dagar som denna då jag drömmer mig bort och önskar att det är Mars nu 😉 kram på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *