Mio=dåligt humör

Dagen började väldigt bra med en riktigt skön morgonpromenad tillsammans med Jeanette. Solen sken och allt kändes så bra trots att jag fått ett tråkigt sms på morgonkvisten med inställda planer för dagen.

Efter lunch åkte vi och uträttade våra ärenden och det var då mitt härliga humör försvann när jag skulle lämna tillbaka barnens lampor som jag köpte på Mio i fredags. I kassan träffade jag på en tjej som absolut inte var så serviceminded, hon talade om att jag inte fick lämna tillbaka lamporna pga bruten förpackning och skulle jag göra det så skulle hon dra av 20%. Efter en diskussion som inte ledde någon vart tog jag min påse innehållande lampor, orginalemballage och kvitto och gick ut. Men tro mig jag kommer att komma tillbaka och kräva min rätt som konsument eftersom bl.a detta om bruten förpackning inte står på kvittot! Och jag kommer INTE att ge mig. Just nu känns det som att jag inte kommer att handla på Mio på ett tag trots att jag i alla fall är supernöjd med vår nya kökslampa som jag också köpte i fredags. En sådan otrevlig personal och dålig service tål jag bara inte.

Kvällen avslutas i alla fall riktigt nice, har precis varit på ett skönt powerstep-pass och nu snart är det Solsidan så jag är trots allt väldigt nöjd ändå.

En annan som var väldigt nöjd ikväll var vår lilla tjej som upptäckte att pappsen hade köpt en Hello Kitty-tandborste när han storhandlade på Maxi idag. Lycka!

Join the Conversation

4 Comments

 1. Å, vad arg man blir! Var med om en grej innan jul när en expedit på cervera blev sur för att jag köpte de fyra sista kopparna i en speciell färg. Hon ville ha dem själv!
  Kramar

 2. Fy så trist med sånt bemötande. Skulle vara skoj om du ville visa bild på hur det vart med lampan, tänkte själv ev köpa den men skulle va skoj att se hur den skulle se ut ovanför ett bord hos nån annan först.

 3. usch vilka knäppisar till expediter det finns,skjut dem:) haha så störande.Min son har jobbat på Mio kanske ska jag be han hjälpa dig o skälla på de grrr kram o ha det bra.

 4. Signe: nämen herregud det där är ju betydligt värre!! Vad är det för fel på folk?

  Tina: det lovar jag att göra, håll utkik! 🙂

  Petra: ja vissa människor borde byta jobb! Haha! Ja din son får gärna skälla, jag ska som sagt åka tillbaka och vem vet då kanske det inte är några som helst problem!

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *