Ny energi

Nu är jag hemma igen med en massa ny energi efter en fantastisk helg. Jag och moster kom fram till att vi nog inte varit på en spa-weekend utan för oss två blev det en tränings-weekend. Så skönt att få röra på sig så mycket, vi hängde med på alla sakerna på träningsschemat och det blev bara en kort stund i bubbelpoolen och en varsin behandling som vi ägnande åt spa och relaxen. Vi är supernöjda och maten var fantastisk och personalen var kanon, kan verkligen rekommendera er ett besök.

Min underbara familj har haft det super dom också och det var så mysigt att komma hem. Dom blev så glada och Isabella hade massor att berätta.

Under helgen har däremot vår bärbara dator gått i strejk och vi har inte packat upp den stationära än i flytten så tills datorn får ny energi blir det nog lite tyst från mitt håll tyvärr.

Hoppas er helg varit kanon!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Låter helt underbart! Bra att du hade det bra och hann träna mycket! Kan tro att det hänt en del där hemma när du kom hem igen 🙂

    Kram

  2. Blir nog inte sa stora ovationer i dag da vi var ut o at jattegott i gar o nar vi gick hem sa mellan landade vi pa the irish rover sa min man blev ganska glad i hatten forsta gangen jag sett honom full sen vi blev tillsammans vilket var i januari-04 sa han blir nog o ha ont i haret idag – .Pa e.m blir det nog att vi gar ut o handlar lite porslin som vi behover nar vi flyttar in i huset nat som egentligen inte behovs har da 99 av allt som saljs o hyrs ut har ar redan moblerade o fullt utrustade men jag vill ha vara egna saker i alla fall nar det galler det i koket o sangklader m.m svart att skapa hemkansla nar man anvander andras saker. Har kommer lite bilder fran var eftermiddag denna bild ar tagen fran ute serveringen dar vi at glass o drack kaffeBlev inte ratt ordning pa bilderna men dom ar inte dumma att titta pa vi hade i alla fall en jatteskon dag o nu ska vi ivag o spela bingo sa tills vi ses igen ha en fin sondag Lotta….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *