Måndag

I morse fuskade jag med min morgonpromenad, när jag såg vad termometern visade så kröp jag ned under det varma täcket igen. Men jag gav mig iväg på ett powerstep-pass senare på förmiddagen så det var skönt.
På eftermiddagen blev det snöbus med Isabella medan Oliver snussade skönt i vagnen. Jisses vad mycket snö vi har fått igen och så kallt, härligt och friskt! Hoppas bara att morfar bjussar på varmare väder nere i Spanien den där veckan vi hälsar på, ska bli skönt att slippa alla vinterkläder 😉

Bilder från Isabellas rum med hennes nya fina tapeter kommer, ska försöka att få tillfälle att fotografera imorgon.

Hoppas att ni haft en bra dag, en bra alla hjärtansdag. Själv är jag inte så mycket för denna dag men min sambo försökte skaffa sig pluspoäng för jag fick blommor och en smarrig frukost imorse.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Hur som helst så kommer vi inte att bjuda på snö – det kan jag lova. Vi håller tummarna för sol även dessa dagar.

  2. Vad härligt det ser ut med mycket snö! Roligt att åka pulka och härligt att äta ute! Längtar så mycket till vår resa tillsammans! Då får det gärna vara lite varmare 😉 fina blommor !! 😉 ha en kanondag ! Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *