Passansökan

Idag har Oliver och Linus varit hos polisen och ansökt om pass. Grabbarna ska ju snart flyga till Spanien. Oliver åker till fastlandet och hälsar på sin morfar och Linus drar på charter en vecka till Gran Canaria, dom har det bra dom små killarna! Båda skötte sig finfint hos polisen och passbilderna blev supersöta, precis som dom är gullepluttarna 😉
Efter passansökningen åkte vi vidare till Geggamojas lagerutförsäljning i Enebyberg men jag gillar inte sådana hysteriska tillfällen som reor och annat. Nä det är inte värt att trängas och köa i långa köer så vi vände och åkte hem utan några fynd.

Killarna väntar på att det ska bli deras tur att fixa pass

Btw G lämnade tillbaka lamporna på Mio idag men det gick tydligen inte helt smärtfritt. Jädra Mio säger jag bara men dom fick ge sig tillslut eftersom det inte står på kvittot att förpackningen måste vara obruten. G, that’s my man!

Join the Conversation

4 Comments

 1. Tor passsen kommer vara jättefina på dem två underbara killarna! Jag längtar, nu är resväskan i alla fall upp plockad, jag erkänner anna jag är en nörd…;)

  Vad bra att ni till slut fick lämna tillbaka Go gunnar go gunnar..;)

 2. Ser ut som det står att ni fått lämna tillbaka gunnar, men jag menar givetvis lamporna och Gow gunnar Go!!..;)

 3. Vilken härlig bild på grabbarna. Tack för idag. Alltid lika trevligt.
  Kram

 4. Anna: Ja min lilla nörd..nä jag tar det som en komplimang för då vill du verkligen åka med oss 🙂 Hm.. jo vissa dagar kanske man vill lämna tillbaka honom också haha!! Nä nu ska vi vara snälla!! 😉

  Jeanette: Tack själva, det var riktigt mysigt att kunna sätta sig på en bänk i solen och njuta efter promenaden.

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *