Snorigt

Helgen har varit blandad men bra. Den har varit lönsam både psykiskt och i kassan. Oliver har börjat att gå mer själv under helgen och vi har haft trevligt besök. G gick idag till jobbet med en massa ny, positiv energi så det känns riktigt bra.

Igår var Mattis, Ellinor och deras supersöta hund Marvin här och förgyllde våran dag. Vi åt scones och drack te.
Båda barnen blev bara snorigare och snorigare under dagen och idag har Isabella lite feber. Oliver vaknade vid halv elva, precis sådär lagom när en annan hade somnat till, och han var totaltäppt och klarvaken. Vi försökte med renäsans och nezeril men han hade svårt att andas ändå när han låg ned. Jag gick ut och hämtade in vagnen och började med klassikern att köra över trösklar. Sedan körde jag varv efter varv här inne men Oliver tittade på mig som att han tänkte att morsan hade blivit totalt galen. Jag satte honom i bärselen och efter ett antal promenadvarv somnade han äntligen (totalt 2 tim senare från dess att han vaknade) och kunde sedan sova vidare bredvid mig i sängen. Vid 5 vaknade han igen men kunde somna om efter lite välling och näsdroppar och sedan sov han och jag till kl 9. Så skönt! Det är dessa dagar som jag är så himla glad att sambon jobbar kvällar 😉

Två snor(iga)ungar idag

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *