Testat

Igår till lunch testade vi en nyhet som jag fått skickat från en tjej som är en Buzzador. Det är Santa Marias nya kryddmix “For fisch Taco Spice mix, Lime & Chili”

Vi gjorde en gratäng (lite ändrad från ett av recepten som följde med kryddpåsarna) med lax och torsk, den nya kryddan, krossade tomater, purjolök, tacosås (medium) och mozzarella ost. Till detta hade vi nachos chips, sallad och gräddfil.

Jag vet ärligt talat inte vad jag tyckte, jag är ju inte så mycket för “stark” mat (jag kan tycka vanliga köttbullar är starka, ha ha! Ja, jag är en riktig mes!) och jag är inte heller så överdrivet förtjust i koriander. Men jag åt och jag tyckte absolut INTE att det var äckligt utan bara så att jag nog inte kommer att längta efter rätten igen. Helt okej och helt annorlunda emot vad vi brukar servera här hemma. Men ni som gillar mat med lite koriandersmak tex kommer nog att älska den här nya kryddan!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Jag kom på mig själv med att sitta och rynka på näsan… 🙂 men visst kan man prova!

    Många matinlägg 🙂 det gillas!

    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *