Simlekis

I kväll har jag och Oliver haft lite tid själva, syrran började nämligen på simlekis idag med pappsen. Det var en glad och förväntansfull tjej som vi följde ner till tåget där pappsen mötte upp efter middagen. Isabella har velat äta middag flera gånger idag på dagen för att hon ville så gärna till badhuset på en gång. Jag fick henne tillslut att gå med på att sova lite middag eftersom hon skulle vara uppe lite längre i kväll. Det ska bli spännande att höra nu när hon kommer hem, vilken sekund som helst, hur hon tyckte att det var.

En glad tjej på väg till simlekis

Bulan, kärt barn har många namn, & jag har haft lite mystid i kväll
(Oliver ramlade ur vår säng i går, därav bulan & blåmärket)

Update: Oj oj oj, simlekis var verkligen uppskattat av vår lilla tjej. Hon berättade glatt om allt dom gjort, vad fröken hette och att det gick en annan pojke där som hette Hugo osv. Hon längtar redan till nästa torsdag 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad roligt att hon tyckte det var skoj! Och vilka härliga öronmuffar hon har med Hello kitty…;) Stackars Oliver men som du skriver kärt barn har många namn! 😉 Kram på er alla*

  2. Anna: Ja hon pratar inte om något annat känns det som och tjatar om att det ska bli torsdag igen 😉

    Kristin: Simlekis är typ “plask & lek” med förberedelse inför simskolan. Isabella har tappat respekten för vatten så vi känner att hon behöver få tillbaka den och sedan även ha en aktivitet där hon träffar barn i sin egen ålder nu när vi inte får någon dagisplats.

    Trevlig helg tjejer!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *