Morsdag med Mora Träsk

I morse vaknade min lille prins väldigt tidigt men vi låg kvar i sängen och mös jättelänge och efter en stund kom även min lilla prinsessa in och kröp ner och mös en stund innan vi startade upp dagen. Isabella hade målat ett fint kort till mig och barnen hade handlat blommor, choklad och ett litet paket åt mig. Gullungar! (gullsambo också då förstås)
Efter frukosten kom Michaela upp med sina två buskillar och vi åkte in till stan och åt lite lunch innan vi tog oss ut till Djurgården, närmare bestämt till Cirkus där Mora Träsk höll sin 40 årsjubileums konsert. Barnen dansade loss såklart och vi hade jättekul. Mora Träsk är alltid lika uppskattat av oss.
Ikväll har vi fortsatt att röja till Mora Träsk men då till dvdskivan istället men då kunde ju även Oliver vara med och dansa loss 😉
Hoppas ni också haft en bra dag!

Från min älsklingar

Det ser ut som vi står jättelångt ifrån men vi stod väldigt bra till och såg kanon och hade dessutom ett eget litet dansgolv 😉

Join the Conversation

1 Comment

  1. Åh vad fina presenter du fått på morsdag ! Låter som en riktig kanondag. ! Mora träsk är ju bäst ! Nästa gång följer jag med 😉 Hoppas du får en fin kväll så ses vi imorgon med våra pinnar 😉 Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *