Restaurang i vårt vardagsrum

I fredags blev vårt vardagsrum en matsal. Daniel (grannen) fyllde 30 år och Jeanette (hans sambo) fixade en överraskningsmiddag plus aktiviteter och vi ställde upp med att låna ut vårt hem som festlokal 😉
Det blev en lyckad dag och kväll för honom med fallskärmshopp och en trevlig middag med en massa vänner i vårt vardagsrum och han blev faktiskt väldigt överraskad! Och nu vet vi att vi kan ha middag för 18 pers här hemma. Perfekt!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vad roligt att han blev överaskad ! Låter som det blev en lyckad fest! Jättefint dukat ! Många kramar

  2. Anna: Det blev det, synd att ni inte kunde komma också.
    Det är Jeanette som stod för den fina dukningen.
    ses imorn
    kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *