Svedenbadet

Idag hann vi mycket på morgonen. Isabella kom in till oss vid 3.15 och Oliver vrålade från sin säng och väckte oss alla vid 4.15 och sedan kunde barnen inte somna om. Jag försökte och försökte men fick tillslut ge upp. Gäsp! Så innan 9 i morse hade jag gått en timmes promenad, fått i familjen frukost, handlat på maxi, fått barnen att ta en förmiddagsvila och gräddat pannkakor till dagens utflykt. Man är effektiv som småbarnsförälder 😉

Vid 10 åkte vi på en utflykt med Jeanette och Linus. Utflykten gick idag till Svedenbadet i Bergshamra där vi badade och lekte i många timmar. Jättekul!

Ikväll kommer Anna förbi och myser en stund, det ska också bli kul.
Trevligt med lite sällskap i soffan!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Ja det vore trevligt vi är oxå lite busy nu då sambon e ledig en två veckor till,man passar på att hitta på lite tillsammans:)Hillerstorp är möblerna ifrån,vi köpte dem av förra husägaren :)kraam vi hörs:)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *