Dagarna rullar på

Igår var vi en sväng på Junibacken och lekte tillsammans med Linus och Jeanette.
Idag fick jag den stora äran att skjutsa hem familjen Lindell/Tonelli från BB. Jag fick dessutom vara barnvakt åt Amalia och lugnare bebis får man ju leta efter 😉 Båda mina barn har mer eller mindre tokskrikit i bilen på väg hem från BB fastän vi förberett oss väl med att amma precis innan mm. Amalia, hon sov sött hela vägen, hon knorrade två gånger i sömnen medan hon och jag satt på parkeringen utanför Apoteket som hennes föräldrar behövde besöka. En härlig liten unge som jag mer än gärna passar många gånger igen. Åhh hon är så söt! Jag är så glad över att ha en liten bebis i vår närhet, jag är ju liksom klar med bebisar nu.
Idag har sambon varit ledig och till Isabellas stora förtjusning så kunde han ju följa med henne till dansen och se henne dansa. Hon var jätteglad över att få visa pappa.
Ikväll tog jag och Oliver en kvällspromenad ner till affären medan dom andra två spelade spel. Det blev en premiärtur för Oliver i hans nya höstskor som kom med posten idag. (Jag klickade ju hem skorna eftersom han var omöjlig i affären förra veckan) Isabella har också shoppat nya höstskor som hon är mycket nöjd med men hon handlar ju gärna själv i affären utan problem.
Nu är det soffan som gäller här hemma!
Hoppas ni haft en bra onsdag.

Oliver leker på Junibacken

Barnens nya höstskor

Isabella är väldigt nöjd med sina nya skor

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tusen och åter tusen rosor till er <3 Tack för allt och för att du kom och hämtade oss och vi fick komma hem. Det var så underbart att mötas av en härlig bukett ! Amalia vill gärna vara hos er igen så bara hojta så lämnar vi henne 😉 Tack för du passade henne så vu kunde stor shoppa på Apoteket !!!! Puss & kramar till er !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *