Höstfint på uteplatsen


(klickbara bilder)

På eftermiddagen idag åkte jag och barnen till Ulriksdals slottsträdgård och köpte lite växter för att göra höstfint på baksidan. Jag missbedömde igen hur stora våra betonglådor är så vi får nog göra ett nytt besök dit för att köpa lite fler växter. Men tillsvidare ser det ut som ni ser ovan. Nu fick jag ju användning av mina prydnadspumpor som jag köpte på höstmarknaden i söndags.
Ikväll nu ska jag tända ett ljus som får lysa fint när sambon kommer hem vid nio med cykeln.
På vägen hem åkte vi vägen förbi barnens dagis för att se hur det går i byggandet. Nu hade dom fått dit gräsmatta utanför och en rutschkana och ett gungdjur så det blir nog dagisstart i mitten av oktober som planerat. Isabella utbrast i baksätet “Men vilken duktig byggare som kan bygga dagiset, byggaren bygger snabbt mamma” 😉

Jag har verkligen hunnit med en massa bra saker idag. Jag har städat och organiserat vårt städskåp och medicinskåpet. Jag har målat trälådan, tvättat, städat, bäddat rent, planterat och fixat på baksidan, lekt i sandlådan mm Jag är helnöjd!

Trevlig helg!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad härligt att du hunnit fixa med en massa bra saker ! Härligt inför helgen med att få klart en del saker ! Blev jättefint på uteplatsen får vi en liten trägård någon gång är du den som ska få fixa 😉 Hoppas ni får en mysig kväll ! Så fint med ljus nu när det börjar bli mörkt ute ! Kramar på er !!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *