Regnigt

Idag är det ett regnigt men mysigt Stockholm. Vi tog en sväng ner till affären på förmiddagen och då var det ju full mundering som gällde med regnkläder och stövlar. Isabella sa igår när vi åkte till Elis för en lekdate “Mamma jag fryser om benen fast jag har strumpbyxor, nu när det är höst då måste man ha massor med kläder på sig” och sedan drog hon en djup suck. Jag tänkte kontra med “vänta bara tills vintern är här för då behöver du ännu mer kläder” men jag sa inte det. Jag gillar våra olika årstider och jag tycker att det är jättemysigt med hösten då löven ändrar färg, man får ta på sig stickade koftor och tända ljus men jag ville nog ha en lite längre sommar….

I eftermiddag ska vi åka på Isabellas dans, hon läääängtar så! Det är kul att hon gillar det så mycket.
Hoppas ni har en bra onsdag!

Mina barn är ena riktiga linslusar och vill ofta posera framför kameran
Isabella bestämde idag att vi skulle ta två kort innan vi gick ut
Så varsågoda här har ni oss idag 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vilka fina bilder på er ! Måste säga att dina gummi stövlar är så fina ! Du får följa med och hitta ett par till mig sen 😉 Håller med dej , sommaren får gärna vara lite längre . Men mysigt med höst med 😉 Hoppas ni får en fin dag och lycka till Isabella på dansen ! Kramar från tant Anna

  2. Tack 😉 Det gör jag så gärna det vet du. Ett par riktigt snygga ska vi hitta eller varför inte ett par likadana som jag hehe!!
    Isabella tackar!

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *