Badkillen

Oliver skulle nog kunna bo i badet. Han kan sitta där i hur länge som helst. Han var definitivt ett vattendjur i sitt förra liv 😉

Oliver fick lite feber i natt men nu är han piggelin och leker för fullt med sina bilar. Isabella totalvägrade att vara hemma en dag till utan skulle bestämt gå till dagis idag. Hon var feberfri hela dagen igår så hon fick sin vilja igenom. Hennes grupp skulle prova att gå på en liten utflykt utanför dagis idag och det ville hon ju inte missa. Hon kramade och vinkade åt lillebror och sade till honom “Hej då, vi ses snart” innan hon åkte  och sedan när pappsen lämnade henne så hade det inte ens behövts en fröken. Hon ville verkligen till dagis.

Nu ska jag förbereda lite här hemma, det är ju en viss liten dam som fyller år i morgon….

Join the Conversation

1 Comment

  1. Härligt att han gillar bada så mycket ! 😉 hoppas Isabella får det kanon på dagis ! Spännande att vara med på en utflykt ! Imorgon är det ingen vanlig dag för då är det party polare nr ett födelsedag… Puss

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *