Inskolningssamtal

På förmiddagen idag hade vi inskolningssamtal för båda barnen på deras förskola som dom börjar på nu på måndag. Förskolan var jättefin och fräsch, konstigt vore det väl annars eftersom den är helt nybyggd. Oliver och Isabella röjde genast på med alla leksakerna medan vi vuxna pratade. På Olivers avdelning är det nästan bara kända ansikten för honom från öppna förskolan så det är ju både roligt och bra. Isabella kommer att gå på våningen ovanför Oliver och det känns skönt att dom har varandra där fast dom inte behöver ses hela dagarna.

Idag var alltså sista vardagen på vår ledighet tillsammans, det är verkligen blandade känslor som jag känner nu inför vad som komma skall. Men det är bara att acceptera att livet ser ut såhär och så fort allt dragit igång så kommer man in i det fortare än man hinner säga “kebabrulle” 😉
Men shit vad jag kommer att sakna vilostunden på eftermiddagen… Undrar om man kan lägga in ett önskemål till chefen om en siesta?

Kläder är namnade, kuddar för vilan är inköpta, ryggsäck åt Oliver är fixad, dubbla uppsättningar av det mesta finns. Jag tror att vi är ganska redo ändå!

Trevlig helg allesammans!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *