Kändes bra

Det kändes väldigt bra att sjunka ner i soffan med en varm kopp choklad och en av mina nybakade frallor… Ända tills Anna Skipper dök upp i rutan på sjuan. Även fast det inte var oboy i muggen utan kakao och lite socker så kändes det inte alls bra förstås, vitt bröd och tidpunkten att äta är ju inte heller bra. Glädjedödare! Hm nä man skulle ju ta tag i sina kilon!!! Ajabaja på mig! Det blev alltså kvällsmys med dåligt samvete helt enkelt 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. Den där Anna skipper alltså .. Snart går jag gärna med mina stavar längtar tills jag kan röra lite på mig ! Vad mysigt det lät med choklad. 😉 Vi ska snart till affären och då blir det nog MENTOS .. 😉 Kram

  2. Det finns några människor jag bara inte kan med! Anna Skipper är en av dem. Blir hon förresten inte tjockare och tjockare själv för varje säsong hennes program sänds?
    Kram

  3. Anna: Ser Fram emot stavgång

    Signe: Har tänkt precis detsamma faktiskt. HaHa! Har sett henne privat och då äts det skit, det röks och det dricks en hel del alkohol… Hon lever verkligen inte som hon lär! Dessutom gillar jag henne ännu mindre när hon förstör min kväll! 😉

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *