Ett försök

Vi gjorde ett försök till utomhusvistelse, vi klädde på oss alla kläder och tog oss ut. Vi gick över bakgården men vid grinden när flera isiga vindar med virvlande snöflingor bitit oss hårt i kinderna bestämde vi oss alla tre för att vända och gå in igen. Jag brukar inte vara gnällig över vädret utan håller med “det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder” men idag tog det emot. Det var med lite halvångest vi gick mot dörren eftersom jag tycker att man ska vara ute mer och inte vara hemma, gärna inte idag när vårt hem är i kaos. Men det var skönt att komma in och lillebror somnade sött i sin säng istället.
Isabella och jag kalasade till det med varm choklad och tv-mys.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Åh vad gott det ser ut !! Får göra det nästa gång vi ses ! Förstår att ni ville vara inne det var riktigt tråkigt väder igår hoppas hoppas våren kommer snart ! Kramar

  2. ja brukar också ha en vision om att det är bra att vara ute, men ibland får man rucka på det! igår var det ju helt förskräckligt väder och choklad och tv-mys låter ju verkligen inte fel då! kramen!

  3. hej!
    ja, vad gott det ser ut 🙂
    Men jag undrar varifrån du har köpt den koppen? den var verkligen jättefin! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *