Dagens positiva

I morse när jag kom till jobbet så möttes jag av en påse som hängde på min dörr. Min snälla kollega Anna hade tagit med sig ingefära, citron och en burk med honung till mig för att jag ska bli frisk. Jag blev så otroligt glad och det kändes så omtänksamt.
När jag sedan under dagen umgicks på rasterna med min andra fina kollega Maria så slog det mig vilka fantastiska människor jag har omkring mig!! Och när jag kom till förskolan för att hämta barnen möttes jag av den underbara personalen som tar hand och värnar så om mina barn. Jag stod länge och pratade med vår favoritfröken och kände bara ännu mer styrka och att jag har så många omkring mig och det gör ju mig så glad!
Alla fantastiska människor, bloggvänner, barndomsvänner, nya vänner, familj, släkt, nya och gamla arbetskollegor, förskolepedagoger, grannar mfl Ni stöttar och hör av er, det kommer mail, sms, telefonsamtal och besök, ni finns där och ni är fantastiska och ger mig styrka! Tack för att ni finns!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Men Anna :’)Finner inga ord :’)
    Det är ju jag….!
    Så otroligt stort tack för idag, är med klump i halsen jag går till jobbet de två kommande dagarna…
    Men bakom molnen är himlen alltid blå, kom ihåg det, fina du!

  2. Det är klart det är du, fina Jennifer! Förstår att det är med en klump i halsen som du jobbar dina två sista dagar och vi kommer att sakna dig! Men vad spännande med nya äventyr!! Lycka till och stor kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *