Gårdagens positiva

Det kändes först svårt att hitta någon positiv händelse igår när dagen innehöll feber, rethosta, öroninflammation, ösregn, nervositet inför mötet på familjerådgivningen, för mycket jobb med för korta deadlines, hunden glömdes kvar på dagis mm. Sedan när G återigen ställde in även detta möte hos familjerådgivningen där vi ska lära oss att samarbeta så gick såklart luften ur mig…
Men det fanns ju ljusglimtar som mina underbara små fisgrisar. Varje sekund med dom gör mitt liv ovärderligt!! Jag tog också tag i en sak som hängt över mig länge och det är att höra av mig till folk som jag inte pratat med på väldigt länge. Cissi och Andreas var först ut och det känns skönt!

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *