Onsdag med fotboll

20121003-221757.jpg

20121003-221809.jpg

Onsdag och då åker vi direkt efter jobb och förskola till Råsunda och Isabella spelar fotboll. Hon tycker att det är jättekul och har inte brytt sig om att det regnat varje gång. Idag blev jag mäkta stolt när hon gjorde mål.
Efter fotbollen åkte vi hem och åt korv med bröd i soffan framför Bolibompa och sedan tog vi alla tre ett bad och det var så roligt. En fördel med att inte vara så lång ;) Efter badet gjorde vi oss i ordning och kröp ner i sängen och låg och mös och pratade som vi brukar innan vi sätter på en cd-saga och håller händer.
I kväll var det den speciella onsdagen för det är sista kvällen innan dom ska vara borta några dagar. Oliver sa flera gånger under kvällen att han inte vill åka till pappa i morgon, det känns i mage och mammahjärtat men jag vet att det blir bra. Dom är bara lite nervösa och oroliga eftersom deras pappa inte hör av sig till dom och tydligen tror att han bara behöver engagera sig vid ”sin” helg. Suck! Jag tror aldrig att jag kommer vänja mig vid att vara utan dom varannan helg! Det blir så tyst, tomt och tråkigt!2 kommentarer

  1. 2012-10-03 @ 22:08

    Va mysigt! härligt att få sån härlig mysstund med dem. Hoppas du får en bra helg ändå utan underbaringarna!

  2. Jessica
    2012-10-04 @ 5:21

    Du är otroligt stark och en fantastisk mamma!

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*