Äntligen!!

IMG_0146

Äntligen är allt i sin ordning igen. Nya telefonen har kommit, visakorten, körkortet, bonuskorten och träningskortet likaså och ett nytt SL-kort är inhandlat. Skönt! För lite över två veckor sedan blev jag bestulen på min mobil och alla kort och livet blir verkligen lite komplicerat utan dessa! Jag hade ett nytt smidigt fodral låg och väntade men det är ju inte så smidigt att ha allt på samma ställe när man blir av med det… fast dom kunde ju lika gärna ha tagit hela väskan…

Några tips att komma ihåg….

  • Ha alltid lite kontanter liggandes hemma
  • Se alltid till att ha två giltiga id-handlingar
  • Ha en gammal olåst mobil som fungerar hyfsat extra
  • Se till att armbandsklockan fungerar (har förlitat mig till mobilen senaste tiden)


Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*