Söndag

Vi packade picknick för tredje dagen i rad och for i väg till lekparken i området i närheten av Friends arena. Vi glömde bara att kolla vädret innan vi stack… Vi trodde nog att efter allt oväder som väckte oss under natten så skulle det nog inte komma mer… Ack så fel vi hade! Vi blev dyngsura på vägen hem, ja vissa hade det ju bättre än andra dvs Oliver som satt i vagnen under regnskyddet. Väl hemma hällde vi ur vattnet ur skorna, hängde upp Isabellas och mina kläder på tork och sedan kröp vi ner i sängen alla tre och kollade på en film. Det blev Röjar Ralf, en rolig film och vi hade det så mysigt och åt osthjärtan och drack saft i sängen

20130610-201013.jpg

20130610-201025.jpgEn kommentar

  1. Jessica
    2013-06-11 @ 21:43

    Jag imponeras av hur du orkar att göra allt hela tiden. Och allt du gör ser du till att göra till 100%
    Du är en fantastisk mamma Anna!

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*