Potträning pågår…


anderssonlindstrom @ Instagram
Vi kämpar vidare nu när han bestämt sig för att sluta med blöja. Tvättmaskinen går verkligen varm och mammans tålamod sätts på prov men man blir ju överlycklig när det kommer en liten korv eller kiss i pottanEn kommentar

  1. 2013-08-24 @ 19:41

    Heja, heja! Det kräver verkligen tålamod, men jag tror på att inte stressa & göra det till en kul grej. Vi pysslade ihop en pottkalender till vår lille kille, den blev en sådan hit hemma att vi bestämde oss för att göra en ”på riktigt” till alla små pottränare:) Den kommer finnas att beställa från oktober – det kanske vore något!(om ni inte är färdiga då förstås…) Då kan ni fira varje bedrift med att klistra in en bajskorv /kissdroppe i pottkalendern. Det är lycka:)

    Simma lugnt & lycka till!
    Karin

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*