Äntligen!!!

Äntligen så kom mitt paket med posten idag!!! som jag har väntat…det var mitt babyset från Gucci som Gunnar har köpt åt mig. Han e världens bästa! Han vet hur han ska uppmuntra mig. En skötväska, en bärsele och en flaskvärmare. Åhh det är så fina å jag är så nöjd! Nu längtar jag till lille parveln kommer så att jag kan använda mitt set.

Jag och Tjorven har varit hos Jennie och hälsat på idag, hon var så fin i sitt nyfärgade hår och bryn. Värsta snygga bruden! Vi åt tacos och snackade en massa skit, hi hi. Jag saknar att vi inte bor bervid varandra längre så att man bara kan gå över hur som helst när man vill. Visst det är inte långt mellan Midsommarkransen och Södertälje heller men det är ju inte samma sak. Hoppas att hon hittar en lägenhet här uppe närmare Stockholm.

Inget napp på vem som skickat nallen än…

Kram å hej

Leave a comment

Your email address will not be published.