En heldag med mina älsklingar

Idag är Gunnar ledig så jag har kunnat umgås med mina två älsklingar hela dagen, helt underbart! och fint väder var det det dagen till ära oxå 🙂

Gunnar har borrat upp hyllan i sovrummet så nu börjar det fixa till sig här hemma. Det blev riktigt bra, skönt å ha en händig man i huset.  Nu blir det bara mys i soffan med en massa gottigotti. Det är vi värda efter ommöbleringar, disk, tvätt och andra tråkigheter som måste göras. Vi har ju hunnit med en film på eftermiddagen oxå men men.

Idag kom det en söt liten nalle med posten till mig men jag vet tyvärr inte vem som har skickat den. En spännande gåta som jag måste lösa…Nallen hade ett kort som det stod några fina ord men tyvärr ingen avsändare. Jag vill ju kunna tacka den som är så underbar. Fortsättning följer…

Kram å hej

Join the Conversation

1 Comment

  1. Hoppsan hejsan, tänk att du ska bli sådär rund om magen igen 😀 Kul att surfa runt bland dina gamla inlägg 😀

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published.