Myshelg

Det har varit en riktig myshelg här hemma hos oss. Igår gick jag och Tjorven på promenad och njöt av det fina höstvädret när Gunnar jobbade på dagen.

På kvällen åt vi tacos och tittade på senaste Beck-filmen, den var sädär.  Den var bra men inte som de övriga Beck men det gjorde ingenting för det var mysigt att få vara med mina älsklingar.

Idag kom mamma och mormor förbi och fikade innan Gunnar åkte till jobbet, dom hade varit på Ikea och shoppat loss på förmiddagen. Vi åt våfflor, mums!

I fredags var det 1 vecka kvar till beräknad förlossning (BF). Jag hoppas verkligen att den lille/a tittar ut lite tidigare. Inte för att jag ser fram emot själva förlossningen, den skulle jag gärna slippa men jag har insett att detta är ett av få problem som jag inte kommer att kunna fly i från!!! Det är bara å gilla läget. Jag e så trött men kan inte sova bra och har ont från och till å sen måste man ju kissa typ 1 gång i timmen oxå…, så KOM UT snart! Just nu längtar jag tills jag kan sätta på mig strumpor och skor själv och då ska jag äntligen sätta på mig mina fina favorit stövlar!! Men jag ska inte klaga det är underbart att vara gravid oxå, och jag kommer att sakna magen lite iallafall. 🙂
Undrar vad det är som ligger där inne, jag har ju stenhårt trott under hela graviditeten att det är en kille men man vet ju inte säkert. Gunnar säger att det är en tjej men 98% av nära å kära gissar på en kille. Vi får se, spännande!

Kram å hej

Leave a comment

Your email address will not be published.