Mössans säsong är här…

Idag plockade jag fram min älskade favorit mössa. Det har varit kallt nu några kvällar när jag ska ut med Tjorven och idag tog jag tag i saken och plockade fram mössor, vantar och halsdukar. Jag bara älskar min mössa som jag köpte på Kookaï vid mitt förr förra besök i Paris. Herregud mössan är två år nu!!! Men den funkar nog i år med.

Just nu längtar jag tills jag kan köpa ett par nya stövlar, jag har tittat på ett par men eftersom fötterna är så svullna så har jag inte kunnat prova dom ännu. Skoman som jag varit är jag djupt frustrerad över att inte kunna köpa några nya skor. Shoppa överhuvudtaget är inte speciellt kul just nu, det är för nära inpå förlossningen att man inte vill köpa några nya mammakläder. Man vet inte hur man kommer se ut i kroppen efter förlossningen och det vanliga kläderna som man tror ska passa, dessa fina klänningar blir för korta framtill när magen putar ut. Men hon måste ju tycka att det är kul å shoppa till den lilla/e tänker ni nu! Men nej man måste veta om det är en kille eller en tjej först. Vi har redan köpt det man i princip kan göra för man vill inte ha allt för mycket neutralt. När det väl visar sig vilket kön det är så vill man ha "tjejigt" eller "killigt", jag har inget emot att ha blått på en tjej eller så men man ser typ inte på ett spädbarn om det är en tjej eller kille eller det gör man väl men ändå..! Men det ska bli superkul sen när den har kommit ut å få shoppa loss!!! På senaste tiden har det bara blivit inredning till nya lägenheten och det är ju jätte kul det oxå. Så det har blivit ett antal besök på Ikea, Stockhome osv. Tur att man kan göra slut på pengarna någonstans. Hi hi!

Kram å hej

Leave a comment

Your email address will not be published.