1 månad till…

Idag kom sopsäckarna med mina kläder återigen upp från källaren för att inspekteras. Men jag får ge mina kära byxor en månad till, dom går inte att knäppa än.

Men jag hittade ett par ljusa jeans från Fornarina som inte använts på några år och då varit lite slappa, som nu gick att knäppa men satt lite tajt! Hur som helst så trotsade jag och hade dessa på mig till bvc idag, kanske inte var super snygga men jag e så förbenat trött på mina klänningar och kjolar. Dessutom gick mina lite tjockare strumpbyxor sönder i tisdags och jag var så sugen på att ha jeans. Men om en månad kanske mina andra jeans går att knäppa, skam den som ger sig för jag vägrar ha mammabyxor på mig!

351680-406351680-407
Sopsäckarna tittade upp från källaren för att sen titta ner igen


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.