Perfekt start på helgen

Imorse somnade min lilla prinsessa om och vi tog en rejäl sovmorgon till kvart över tio, helt underbart. Hon har även vilat 1 timme nu på dagen så jag hoppas på en bra eftermiddagsvila här snart så kanske vi är i fas igen. Håll tummarna!

Vi har tvättat, tittat på film och ätit god lunch innan G nu gick till jobbet, en perfekt start på helgen. Isabella mår lite bättre idag men det blir dock inget babysim imorgon eftersom hon är på tok för snorig. Helgen kommer att bestå av planering och homestyling, vi ska fotografera lägenheten och lägga ut den på björnsbytare och hoppas på byte 🙂 Det är ju ingen panik med byte ännu men jag vet ju vilken tid det tog senast. Nu ska jag grädda pannkakor, mums!

Trevlig helg!

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.