En tur in till stan

Idag åkte jag och Isabella in till stan för att byta teaterbiljetterna som jag tidigare bloggat om. Det var inte bara jag som skulle fixa våra biljetter på stadsteatern, det var 50 nummer före mig när jag kom dit när dom öppnade vid 12. Jag hann uträtta lite ärenden och komma tillbaka innan det blev min tur, det tog ganska lång tid ändå och när jag kom fram till luckan sa expediten till mig "-Ni unga är så strukturerade och har koll på allt, det är så skönt när ni kommer" (klart jag har ju alltid koll, hey that’s me☺) Alla tidigare kunder hade tydligen krånglat, kul att man kan göra någon glad.

Mina gummistövlar hade inte kommit in än, typiskt nu ska jag leta upp dom någon annanstans. Det blev lite annan shopping istället, se förra inlägget.

Nu ska jag sätta mig i soffan med mina älsklingar och titta på favoritprogrammet Roomservice. G är en superstolt pappa just nu för Isabella har somnat i hans famn i soffan. Hon har nämligen varit väldigt mammig på sistone, dom är så söta. Hon somande visst lite väl tidigt bara men men hon har inte sovit så mycket på dagen idag utan var vaken under hela turen på stan. Hon är så nyfiken och är nog rädd att missa massor när hon sover.

 

351680-367351680-368

Isabella hjälper mamma att kolla bloggar på eftermiddagen

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.