Onsdagsshopping

Detta fick komma med hem från vår runda på stan idag

 

Nya skinnhandskar från Åhlens då jag imorse när jag skulle sätta på mig min nya trenchcoat insåg att mina gamla handskar hade gjort sitt och det var inte så piffigt att ha mina stickade tummvantar till den. Så det fick bli dunjackan idag med 🙁

 

Ny mysdress då mina favorit mysbyxor gick sönder för några veckor sedan och hela min värld rasade samman. Jag älskade dessa byxor, tro mig! Så detta lilla set från H&M fick komma med hem idag.

 

Ett par skitbilliga örhängen, precis sådana jag har saknat.

 

Sedan handlade jag lite dekoration på Designtorget till Isabellas namncermoni i vår och är därför lite hemligt då jag vet att några som läser kommer att bli bjudna och det ska vara en överraskning ☺☺☺

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.