Kärlekensdag

♥Idag är/var det min och Gs dag, men tyvärr måste han jobba ikväll så det blir inte mycket fira och mys idag inte. Men vi har ju får förlovningsdag sedan i maj och då kan vi ju fira extra mycket. Imorse när jag vaknade fick jag blommor och en flaska mousserande, alkoholfritt självklart, av min älskade G. Vi ska ha flaskan imorgon kväll då vi ska äta lite skaldjur och mysa.

Tänk vad tiden går fort och att han står ut med mig, det är helt otroligt. Fast självklart är det också helt underbart! Jag är ju ingen lätt person att leva med kan jag tänka mig. G tycker att jag är lik karaktären Monica i Vänner. Jag vet inte om jag kan hålla med om det men vissa likheter finns nog..Ha Ha! ☺Men jag måste ju vara underbar också eftersom han älskar mig! Jag är nog den lyckligaste personen och Isabella är ju ett bevis på fin kärlek♥

image344

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.